خط تولید سبزی خرد شده

سبزی خرد شده از دسته فراورده هایی که می توان از سبزی تولید کرد می باشد. کارآفرینی در این زمینه برای افرادی که می خواهند با یک سرمایه کم به شغل و درآمد پرسودی برسند می تواند بسیار سود آور باشد و در این راه افرادی که به راه اندازی خط تولید سبزی خرد شده می پردازند با به کار گیری افراد دیگر و نیز آموزش آن ها می توانند به اشتغال زایی کشور کمک بسیاری کنند.

خط تولید سبزی خرد شده

سبزی خرد شده برای آن که به مرحله خط تولید برسد باید فرایند های بسیاری را طی نماید. هر کدام از این مراحل باید با دقت و مهارت بسیار انجام شود تا محصول حاصل شده دارای کیفیت خوب برای مشتریان باشد.

مراحل خط تولید سبزی خرد شده

خط تولید سبزی خرد شده

  • ابتدا باید نیرویی در این زمینه داشته باشید تا به جمع آوری سبزی های مورد نیاز برای تولید سبزی خرد شده آماده بپردازند. افرادی که به این کار مشغول می باشند باید مهارت و تجربه کافی در زمینه شناخت سبزی مناسب برای هر مدل سبزی نیز باشند.
  • پس از دریافت سبزی ها باید یک گروه چند نفره نیز داشته باشید تا به پاک کردن سبزی ها بپردازند. این مرحله خیلی مرحله مهم و حساسی بشمار می آید چراکه در غیر این صورت موجب از بین رفتن و حیف و میل شدن مواد اولیه شما نیز خواهد شد.
  • در این مرحله باید سبزی ها را به صورت کاملا بهداشتی آب کشی نمایید و با استفاده از مواد ضد عفونی کننده آن ها را ضدعفونی کنید. و در سبد های نگداری سبزی منتظر بمانید تا آب آن نیز خشک شود.
  • پس از آب کشی و خشک کردن سبزی نوبت به مرحله ای می سد که باید سبزی ها به قطعات ریز خرد شوند. با توجه به اینکه هر سبزی متفاوت می باشد پس میزان ریز یا درشتی آن نیز باید دقت شود.
  • پس از تمام مراحل بالا نوبت به بسته بندی سبزیجات می رسد. با استفاده از دستگاه بسته بندی سبزی خرد شده شما می توانید بعد از طی کردن تمام مراحل بالا محصول بدست آمده را به صورت کاملا بهداشتی بسته بندی نمایید و در اختیار مشتریان نیز قرار دهید.

خط تولید سبزی خرد شده

روش های جدید برای بسته بندی سبزیجات

خط تولید سبزی خرد شده

۱- استفاده از سیگنالهای رنگی به عنوان قسمتی از فیلمهای بسته بندی، این نقاط رنگی روی بسته با افزایش غلظت گاز ورودی به بسته و تغییرات بیولوژیکی تغییر رنگ می بخشد.
۲- روش Skim package یا Individual shrink film
۳- بسته بندی Modified Atmosphere Packaging of Food – MAP
اساس این روش کنترل اتمسفر می باشد تا تنفس به حداقل برسد (یک لایه نفوذ ناپذیر گاز همراه با تزریق گاز ازت و دی اکسید کربن + مواد جاذب الرطوبه)