شستن سبزی خرد شده

سبزی خردشده یکی از فراورده های سبزی می باشد که برای تهیه آن هم می توانید به صورت آماده آن را از فروشگاه های آنلاین تهیه نمایید هم می توانید خودتان بر اساس غذایی که می خواهید آن را تهیه کنید سبزی ها را جداگانه تهیه نمایید. اما شستن سبزی خرد شده به این صورت است که ابتدا باید قبل از خرد کردن سبزی ها و بعد از تهیه تک تک سبزی های مورد نیاز به شستشوی سبزی ها پرداخت و عمل گند زدایی ضد عفونی نیز انجام شود.

شستن سبزی خرد شده

بنابراین می توان گفت شستشوی سبزیجات داراری چهار مرحله نیز می باشد که به تک تک این مراحل نیز خواهیم پرداخت.

مراحل لازم جهت شستشوی مناسب سبزی

شستن سبزی خرد شده

مرحله اول:

ابتدا لازم است تا تمام گل و لای های موجود در بین سبزی ها گرفته شود و سپس برگ های زرد و خشک و کهنه نیز از سبزی ها جدا شوند. این کار باعث می شود تا سبزی های موجود در خورشت یا پلوی شما طعم بسیار خوبی را نیز به خود بگیرد.

مرحله دوم:

بهتر است برای ضد عفونی کردن سبزی های خود به جای استفاده از مواد شیمیایی از سرکه برای ضد عفونی استفاده نمایید. برای این کار لازم است تا به ازای هر لیتر آبی که ریخته اید تا سبزی ها در آن قرار بگیرد چند قاشق سرکه اضافه نمایید. پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می توانید سبزی ها را از آب نیز خارج نماید. این مرحله را می توان مرحله انگل زدایی نامید که بسیار مرحله مهمی در شستشوی سبزیجات می باشد.

شستن سبزی خرد شده

مرحله سوم:

در زمانی که سبزی ها درون آب قرار دارند می توانید از مواد ضدعفونی کننده که بر پایه کلر می باشد استفاده نمایید. اما بهتر است این کار را طبق روشی که در دستور العمل آن ذکر شده استفاده نمایید. همانظور که مرحله قل مرحله انگل زدایی بود این مرحله را می توان مرحله میکروب زدایی نامید.

مرحله چهارم:

برای اطمینان بیشتر جهت باقی نماندن مواد ضدعفونی کننده برروی سبزی ها و استفاده از آن ها بهتر است تا برای آخرین بار سبزی ها را درون آب غوطه ور سازید. و روی آن ها را آب بگیرید تا مطمئن شوید هیچ ماده ی خارجی ای وجود ندارد. و با اطمینان کامل میل نمایید.

شستن سبزی خرد شده